Wie ben ik

Ik stel mij graag aan jullie voor

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wat een spannende en leuk tijd! Maar waar moeten jullie beginnen met plannen en organiseren? Ik kan en wil jullie graag helpen. Mijn naam is Maudy van Leusden. Als jong meisje was ik al gefascineerd door alles wat met bruiloften te maken had. Mijn droom is uitgekomen om professioneel weddingplanner te worden. Nu wil ik graag met jullie droom aan de slag.

Mijn achtergrond

Naast mijn baan als marketing & communicatie specialist ben ik in 2015 mijn bedrijf Ja ik wil weddingplanner begonnen. De afgeronde opleiding weddingplanner en mijn werkervaring als directiesecretaresse en marketing specialist komen in vele facetten van pas als professioneel weddingplanner. Ik heb al vele mooie bruiloften mogen organiseren. Van kleine intieme bruiloften tot bruiloften met ruim 1000 gasten. Organiseren en plannen is wat ik het liefste doe.

Geen droom of wens is onmogelijk

Ik zie het waarmaken van jullie dromen als een uitdaging en ik ga deze uitdaging graag aan. Ik ben enthousiast, betrokken, zit vol energie, heb leuke ideeën, ben goed in plannen en organiseren en ben uiteraard stressbestendig. Ik maak met veel plezier draaiboeken en regel alles naar jullie wens, dromen en verwachtingen. Ik wil jullie een onvergetelijke dag bezorgen.

Ik kijk uit naar alle mooie momenten die ik mag gaan organiseren!

Tot ziens!

Maudy van Leusden

LinkedIn Maudy van Leusden