Uil Topia maakt jullie bruiloft nog specialer

Uil Topia houdt zich bezig met het verzorgen en trainen van roofvogels en uilen op een educatieve veilige en verantwoorde manier! Momenteel zijn uilen helemaal in.

Uil Topia maakt uw bruiloft nog specialer
Onze mogelijkheden zullen niet alleen een onvergetelijke indruk achterlaten bij het bruidspaar maar ook bij de gasten. Wij ontvangen de gasten en het bruidspaar voor de ceremonie en heten iedereen welkom. U kunt één van de vogels de trouwringen laten aanvliegen tijdens de ceremonie. Denk aan onze lieve majestueuze Kerkuil Luna of de machtige Phoebe een Canadese Oehoe! U kunt er ook voor kiezen om de vogels onderdeel te laten worden van jullie fotoreportage.Tevens kunnen wij de gasten vermaken tijdens het wachten door middel van een actieve en educatieve vliegdemonstratie of display.

Uit Topia staat voor openheid, professionaliteit, vrijheid, samenwerking en successen
Dierenwelzijn, respect en aandacht voor de dieren staat bij ons hoog in het vaandel. Ze vliegen niet op honger maar op puur vertrouwen. De roofvogels en uilen worden lekker verwend en krijgen hun dagelijkse beweging door middel van het vrije vliegen. 

Heeft Uil Topia uw interesse gewekt?
Kijk voor meer informatie op www.uiltopia.nl of www.facebook.com/uiltopia of neem contact op met Ja ik wil weddingplanner.