Klassiekershuren.nl maakt jouw speciale dag nog specialer

Jullie gaan trouwen! Wat zal het een prachtige dag worden! Daar hoort natuurlijk ook prachtig vervoer bij, een trouwauto kan dus niet ontbreken. Maar wat is de keus groot… Veel trouwauto’s zie je regelmatig voorbij komen, maar dat zoeken jullie niet. Jullie zoeken een unieke trouwauto, echt iets bijzonders!

Wij hebben dan wat voor jullie, een trouwauto die je niet elke dag ziet. Dat is wat je wilt! Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige, hand gebouwde Morgan 4/4, uitgevoerd in diep donkerblauw met een cognac lederen interieur en schitterend wortelnotenhouten dashboard. De klassieke lijnen hebben eigenlijk geen bloemen meer nodig, de Morgan maakt van zichzelf al indruk genoeg. Een perfecte aanvulling voor jullie bruiloft! Natuurlijk rij je deze trouwauto zelf, gedurende de hele dag. Geef je trouwdag een extra dimensie met deze chique klassieke verschijning.

Ook voor de liefhebbers van Duitse iconische auto’s hebben we een prachtige trouwauto, de Porsche 356 Speedster. De 356 Speedster is de eigenlijke voorloper van de Porsche 911, de lijnen zijn er vandaag de dag nog duidelijk in te herkennen. De Speedster is uitgevoerd in diep lakzwart en is voorzien van een prachtig beige lederen interieur. Ook de Porsche Speedster rij je zelf. Kom stijlvol voor de dag op je bruiloft!

Natuurlijk is het mogelijk om de trouwauto’s te versieren met bloemen, een boeket of versieringen zoals linten. We helpen je hier graag mee. Op verzoek stellen we een pakket samen van versieringen, precies zoals jullie dat wensen.

Kijk voor meer informatie op www.klassiekershuren.nl of neem contact op met Ja ik wil weddingplanner.