Mooie oude retro Volkswagenbus als trouwvervoer

Bij DeVolkswagenbus.nl kan het! Wij verhuren de drie mooiste Volkswagenbusjes van Nederland. Zeker weten dat jullie een geweldige entree zullen maken op jullie eigen bruiloft! Neem gauw een kijkje naar onze Volkswagenbusjes op www.devolkswagenbus.nl en kijk welke het beste bij jullie past. Want we hebben namelijk een mooie blauwe bus; Mr. Blue. Een baby blauwe bus; Blue Ocean en een mint kleurige bus; Minty.

Alle drie zijn het prachtige Volkswagenbusjes waarbij wij aan alles hebben gedacht. Je aanstaande man haalt je zorgeloos op met een fles champagne en prachtige bloemen als versiering op de Volkswagenbus. Of jullie zorgen samen voor het vervoer van jullie gasten tijdens de bruiloft. Ook kunnen jullie je zorgenloos laten rondrijden door één van onze chauffeurs. Maar zelf rijden mag natuurlijk ook! Het Volkswagenbusje kan s’avonds ook nog worden omgebouwd tot een super hippe photo booth. Waarin al jullie lieve vrienden en familieleden op de foto kunnen als aandenken aan deze prachtige dag! Ze krijgen namelijk zelf een foto mee, maar er komt ook een tweede exemplaar uit de printer die in het gastenboek geplakt kan worden. Kortom een onvergetelijke dag!

Hebben jullie nog andere wensen? Neem gerust contact met ons op want er is ontzettend veel mogelijk! Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Ja ik wil weddingplanner.

Team van DeVolkswagenbus.nl