Behind every favourite song, there is an untold story…

Eerlijk? Er is niets wat de ziel van een mens zo kan voeden als muziek. Want muziek is iets van alle culturen, van alle tijden, en ja, ook van alle leeftijden. Muziek knoopt mensen samen, muziek doet ontzettend hard feesten, muziek heelt zachtjes, muziek zorgt voor vuurwerk ... altijd en overal. Dat is niks minder dan de simpele waarheid.

En dus mag het niet verbazen dat live muziek jullie huwelijksceremonie anders dan anders maakt. Want achter elk van jullie favoriete nummers zit een verhaal vast. Het verhaal dat bezongen wordt in de tekst, maar misschien ook wel het verhaal van dat ene concert waarna jullie elkaar nooit meer los lieten. Maar ook het verhaal van dat ene nummer dat jullie deed glimlachen tijdens dagen die niet altijd zonovergoten waren of het nummer dat herinneringen oproept naar die heerlijke zomer samen.

En dus mag het niet verbazen dat live muziek en prachtige zang zich laat zien op de gezichten van mensen. Op het gezicht van je geliefde wanneer jij je intrede maakt. Op het gezicht van jullie getuigen, wanneer zij onder begeleiding van piano of gitaar met zang hun handtekening zetten voor het leven. Op het gezicht van jullie gasten, wanneer zij jullie op de tonen van een spetterend live nummer, een feestelijke uittocht geven!

Eerlijk? Er is niets wat jullie huwelijksceremonie meer kleur en meer vuurwerk geeft dan live muziek. Dat is niks minder dan de simpele waarheid. Ik kan niet wachten om het jullie te laten horen!

Liefs,

Kelly 
beter bekend als de zangeres die stapelgek is op de liefde en op muziek

Beluister hier Timeless Classics bruiloft/trouwceremonie compilatie gezongen door zangeres Kelly.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op www.zangeresKelly.nl of neem contact op met Ja ik wil weddingplanner.