Bijsterveld Bruidsmode, al meer dan 55 jaar een begrip in de bruidsmodebranche!

De mooiste trouwjurken van vele toonaangevende merken vindt u bij Bijsterveld Bruidsmode; al meer dan 55 jaar een begrip op het gebied van trouwjurken.Hier vindt u de perfecte trouwjurk, accessoires, stoffen, trouwjurk patronen en fournituren.

Natuurlijk hebben wij ook accessoires zoals schoenen, lingerie, sieraden en de mooiste kleding voor de bruidsmeisjes. Alle accessoires kunt u ook heel gemakkelijk bestellen in onze webshop.

Wat Bijsterveld Bruidsmode uniek maakt is dat u bij ons ook uw eigen trouwjurk kunt samenstellen. Wij maken de jurk dan geheel op maat voor u in ons eigen atelier. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw eigen trouwjurk zelf te maken. Daarom vindt u naast onze collectie bruidsmode ook een zeer ruime collectie bruidsstoffen (zijde, taft, satijn, crêpe, organza en nog veel meer), kant, patronen en materialen voor de afwerking van de japon.

Indien u tijdens het maken hulp nodig heeft kunt u natuurlijk bij ons terecht. We staan graag voor u klaar met hulp en deskundig advies.

Tot ziens in onze prachtige winkel!

Met vriendelijke groet,

Monique & Meriam

Mierloseweg 285
5707 AJ Helmond
0492 523064
www.bijsterveldbruidsmode.nl
shop.bijsterveldbruidsmode.nl