VW-PhotoBooth

Wat leuk! Jullie gaan trouwen! Zoeken jullie iets unieks voor op jullie bruiloft? Zoek dan niet verder! Met de VW-PhotoBooth hebben jullie echt het leukste entertainment voor jullie en jullie gasten! Door onze 4 retro Volkswagen busjes uit de jaren '70 en de oude reiskoffers gevuld met de gekste props, vergroten jullie de beleving waarmee jullie bruiloft echt onvergetelijk wordt.

Bij de VW-PhotoBooth hebben jullie keuze uit vier fantastische gerestaureerde VW busjes! Namelijk een mint groen met wit, een lichtblauw met wit, een retro groen met wit en een neptune blauw volkswagenbusje. Bij veel van jullie gasten roepen deze busjes geweldige verhalen en herinneringen op!

In onze ouderwetse reiskoffers hebben jullie gasten een enorme ruime keuze uit allerlei verschillende props en gadgets, waarmee de foto's niet alleen leuk maar echt waanzinnig worden!

Nadat jullie gasten de foto's hebben gemaakt worden de foto's direct tweemaal afgedrukt op speciaal gepersonaliseerde fotostrips! Deze kunnen ingeplakt worden in het bijgeleverde gastenboek. Zo hebben jullie een boek gevuld met waanzinnige foto's waar jullie graag nog eens doorheen bladeren.

UNIEKE TROUWCOMBINATIE!!

De uniekste combinatie van Nederland! De TROUWCOMBINATIE! Onze te gekke retro Volkswagenbusjes zijn niet alleen te huur als photobooth, maar om te huren als trouwvervoer! Dit houdt in dat jullie gedurende de hele dag een van onze fantastische retro busjes bij jullie bruiloft hebben! 's avonds bouwen wij het busjes om tot een heuse photobooth. Jullie gasten kunnen hierdoor ook genieten van jullie trouwauto en er stoere, maffe en gekke foto's in maken!

Voor jullie en jullie gasten zorgt de VW-PhotoBooth zo voor een complete beleving, en wordt het een bruiloft om nooit te vergeten!

WAAROM DE VW-PHOTOBOOTH VOOR OP JULLIE TROUWDAG?

- Geweldige beleving
- Uniek entertainment voor jullie gasten
- Fantastische eye-catcher
- Trouwcombinatie mogelijkheden!
- Onbeperkt foto's schieten
- Gratis gastenboek
- Gepersonaliseerde layouts voor op de fotostrips
- Direct twee geprinte fotostrips als herinnering
- Koffers vol met te gekke props!
- Social media station (bij sterke wifi-verbinding)
- Enthousiaste begeleiding
- Originele (digitale) foto's achteraf aangeleverd

Zijn jullie benieuwd? Neem contact op met Ja ik wil weddingplanner of ga naar www.vw-photobooth.nl en wie weet staan wij straks ook op jullie bruiloft!