Coverband Blush

Met adrenaline en passie speelt Coverband Blush het beste van alle stijlen, aller tijden! Blush heeft een oneindige hitlijst met o.a. Disco, Pop, Soul, Rock, Nederlandstalig, Latin en Dance. Ook de nodige Golden oldies en hitjes voor het foute uur komen aan bod. Zolang de muziek bijdraagt aan een bruisend feest, spelen ze het! Coverband Blush is zowel inzetbaar voor grote openbare optredens, als intieme besloten aangelegenheden. Op bijvoorbeeld je bruiloft, verjaardag of personeelsfeest, een feest wordt gegarandeerd!

De ingrediënten van Coverband Blush: twee bloedmooie zangeressen in de bloei van hun leven, Patty en Steffi. De springende toetsenist Bart (ja springend) en good-looking gitarist Peter, die de juiste snaren weet te raken bij het publiek. De Blushers worden in controle gehouden door de grooves van de temperamentvolle bassist Rómulo en door de beats van de altijd vrolijke en energieke drummer Hans.

Coverband Blush is anders dan anderen. Ze gaan door tot de blaren op ieders voeten staan! De liefde voor de muziek en de passie om er een feest van te maken spat er vanaf! Je krijgt dus lange sets en korte pauzes. Het podium is hun medicijn.  Blush werkt niet met een vaste setlijst, maar past zich aan naar iedere situatie en werken wanneer gewenst met een verzoek-concept! Coverband Blush biedt een avondvullend programma, all-in met licht & geluid (vaste licht- en geluidsman).  Blush is hierdoor jouw band voor elke gelegenheid! Feest en kwaliteit gaan hand in hand!

Bekijk hier de promotieclip. Voor een complete indruk van Blush, bezoek je de website www.coverband-blush.nl.

Coverband Blush    Coverband Blush    Coverband Blush