Side Effects

Side Effects is een ervaren, allround coverband die gewend is om een feestje te bouwen tijdens feesten en partijen. Al dan niet samen met een DJ.

Voor ieder wat wils
We spelen echt bijna alles: van rock ‘n roll uit de jaren ‘50 tot hedendaagse muziek van bijvoorbeeld Justin Timberlake, van disco uit de jaren ‘70 tot Amerikaanse country en van aanstekelijke Spaanstalige zomerhits tot Nederlandstalige meezingers. Door dit brede repertoire bieden we echt voor ieder wat wils. Da’s wel zo handig: niet al jullie gasten hebben immers dezelfde muzieksmaak en jullie willen natuurlijk dat iedereen het goed naar z’n zin heeft.

Zeg het maar
Side Effects kan zowel uitversterkt als akoestisch uit de voeten. Dus als jullie tijdens de ontvangst rustige achtergrondmuziek willen, is dat geen enkel probleem. Onze zanger en zangeres laten zich dan begeleiden door alleen piano of akoestische gitaar. Wel zo prettig, als je wilt dat jullie gasten elkaar nog goed kunnen verstaan. Wat verder op de avond gaan we dan los met de gehele band.
En willen jullie bepaalde nummers horen tijdens jullie trouwfeest? Laat het ons vooraf weten: we studeren ze graag voor je in. Ga maar vast oefenen voor die openingsdans!

Alles geregeld
We hebben het al eerder beloofd: als jullie ons inhuren, hoeven jullie je over de muziek geen zorgen meer te maken. Wij regelen de geluidsapparatuur die nodig is om de band in de gehele zaal uit te versterken, inclusief een geluidstechnicus. Ook zorgen we voor sfeervolle verlichting voor de band: gekleurde LED-lampen en een laser. Tot slot maken we een Spotify-playlist voor de momenten waarop we niet spelen. Uiteraard alles in overleg met jullie.

Meer informatie?
Voor ons gehele repertoire, audio- en videofragmenten kunnen jullie terecht op www.side-effects.nl. Willen jullie meer weten of hebben jullie nog vragen? Je kunt ons bereiken via info@side-effects.nl of op 06 51 067 340.