Hart voor trouwen - Uniek in fine art fotografie

Laat ik mij voorstellen. Ik ben Robert van Ingen; fotograaf van de liefde.

Ik neem jullie graag mee naar een wereld vol schoonheid, spontaniteit en liefde. Een wereld waarin gevoel tot uiting komt en de liefde zichtbaar wordt. Ik zie schoonheid in de kleinste dingen, ook in imperfectie. Oh, bijvoorbeeld dat meisje wat stiekem om het hoekje staat te kijken wanneer jullie elkaar een kus geven. Mag ik jullie meenemen op dat adembenemende avontuur?

Terug naar de kern van mijn passie waarmee ik jullie hoop te verbluffen, te enthousiasmeren, te betoveren of juist te ontroeren. Wat de emotie ook is, jullie raken door het fotograferen van de juiste momenten, dat geeft mij enorme voldoening. Ik stop er nog steeds al mijn passie en enthousiasme in en dat blijf ik doen. Mijn fotografie wordt geleid door mijn gevoel en ondersteund door mijn expertise. Hoofd én hart. Daar sta ik voor.

Investering in herinneringen

De bruidsreportages van Hart Voor Trouwen zijn zo inclusief mogelijk. Zo hoeven jullie je nergens meer zorgen om te maken en wordt kiezen een stuk makkelijker. Hebben jullie aanvullende wensen? Elk pakket is uit te breiden met diverse opties. Denk bijvoorbeeld aan extra uren. Ook zijn er vele mogelijkheden om de prijs binnen jullie budget te krijgen.

Op hartvoortrouwen.nl kun je mijn pakketten met de bijbehorende prijzen bekijken. Laat je inspireren door de mooie foto's en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Ja ik wil weddingplanner

Hart voor Trouwen

Hart voor Trouwen

Hart voor Trouwen

Hart voor Trouwen