Essenial Moves - 100% op maat

Opening en/of afsluiting op maat
Hebben jullie al nagedacht over hoe jullie het feest gaan openen? Hoe gaan jullie het feest op gang krijgen? Wij helpen graag met een fantastische opening en/of afsluiting op maat. Willen jullie een traditionele openingsdans (Cha Cha, Foxtrot, Wals of Quickstep)? Of juist een grappige mix met allerlei persoonlijke tintjes? Misschien wel een chique toost, flashmob of Salsa-workshop. In alle gevallen is Essential Moves jouw ideale partner.

Bekijk hier onze video

Passend concept voor elk bruid en bruidegom
Van het bedenken van het concept, naar het repeteren van eventuele acties, tot het afmixen van de muziek. De professionals van Essential Moves vertalen jouw wensen naar een haalbaar concept. Essential Moves haalt haar ervaring uit bijna 20 jaar dans-, horeca-, muziek- en weddingactiviteiten. De gecertificeerde instructeurs combineren alle kennisvlakken en bieden dit geheel in energieke, to-the-point en afgemeten sessies aan. Of het nu gaat om ingestudeerde passen of dans als opening, een originele entree of exit, of juist een audiovisueel spektakel aangepast op een thema of stijl. Met de creatieve ingevingen is er altijd een passend concept te maken voor elk bruid en bruidegom.

Stappenplan
In een persoonlijk gesprek ontmoet je geheel vrijblijvend één van onze ervaren instructeurs. Na een kennismakingsgesprek wordt een plan van aanpak gemaakt. Vervolgens is de eerste stap het nadenken over muziek. Dit zal de leidraad zijn binnen het hele traject. Ook kan er al nagedacht worden over het implementeren van allerlei middelen als beeld-, licht- en effecttechnieken. Uiteindelijk wordt dan de eerste bijeenkomst gepland en ga je aan de slag. Door met name bezig te zijn met instructie tijdens deze contacturen, kunnen we in korte tijd al heel wat neerzetten. Het oefenen is natuurlijk onvermijdelijk, maar dit kun je eenvoudig thuis doen. En, we doen het samen, dus mocht iets even niet in je straatje passen, dan veranderen we dit gewoon. 100% op maat is ook 100% op maat.

Bekijk de video

Vraag vrijblijvend een gesprek aan
Zoek je dus een professionele partner met frisse ideeën, moderne technieken en een gevoel voor stijl, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om eens te sparren over jouw ideeën.

013-5903992
www.essentialmoves.nl
info@essentialmoves.nl
www.facebook.com/essentialmovesnl