Trouwen op Golfclub de Haverleij

‘Allereerst willen wij jullie hartelijk feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk! Van het passen van kleding tot aan het samenstellen van het diner, alles moet geregeld worden om jullie grote dag zo perfect mogelijk te laten verlopen. Om een dag perfect te laten verlopen heeft u natuurlijk ook een toplocatie nodig. En zeg nou eerlijk wat is er een mooier dan uw trouwdag in het groen! Golfclub de Haverleij is een sfeervolle locatie die midden tussen de kastelen van de Haverleij ligt in het groen van de golfbaan.

De Haverleij beschikt over een sfeervol restaurant met terras waar u aan elke kant kunt genieten van het heerlijke uitzicht. Wij serveren de meest culinaire gerechten door middel van een uitgeserveerd diner, een walking dinner, uitgebreide borrel, (dans)feest en nog veel meer!

Wij denken graag in mogelijkheden waardoor bijna alles mogelijk is! Wat dacht u van een ceremonie op de baan, midden in de natuur? Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden op de Haverleij? Dan nodigen wij u graag uit om een afspraak te maken. We proosten samen op jullie voorgenomen huwelijk en bespreken we de mogelijkheden voor jullie grote dag!

Ik hoor graag wanneer ik een plekje in mijn agenda mag vrijhouden voor u!

Liefdevolle groet,

Maureen Hubers
073 7523813
m.hubers@burggolf.nl