Cake 5 Exclusive Cakes & Macarons

Een unieke en persoonlijke taart die ook nog eens heerlijk smaakt

Jullie huwelijksdag wordt een hele bijzondere dag met vele mooie momenten. Daarbij hoort natuurlijk een prachtige bruidstaart! Een bruidstaart, met liefde en plezier gemaakt met verse ingrediƫnten. Iedere taart is voor ons een speciaal project. wij maken taarten met een persoonlijke touch.

Om jullie ideale bruidstaart te kunnen maken nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek, in combinatie met een proeverij. Dit gesprek inclusief de proeverij bieden wij jullie gratis aan. Aan de hand van de wensen die jullie tijdens dit gesprek aangeven maken we een ontwerpschets.

Zo krijgen jullie een mooi beeld van de uiteindelijke taart. Wanneer alle details akkoord zijn zullen wij ook contact opnemen met de trouwlocatie om te zorgen dat jullie straks op jullie trouwdag de taart van jullie dromen aan kunnen snijden, die ook nog eens heerlijk smaakt!

Ben je enthousiast geworden over onze werkwijze dan zien we je graag binnenkort voor een bruidstaart bespreking. Kijk voor meer informatie of het inplannen van een afspraak op www.cake5.eu.

Tot ziens!
Pim & Claudia

Kraaivenstraat 36-02
5048 AB Tilburg
Telefoon: 06-28 564 218
informatie@cake5.nl