"The CakeBABS"

Een unieke combinatie van jouw ceremonie inclusief bruidstaart

Hoe leuk zou het zijn als jouw enthousiaste bruidstaartenbakker ook de ceremonie gaat verzorgen? Compleet voorzien van eigen materiaal voor muziek en speech. Dat kan! Ik ben officieel ceremonieel spreker en zelfstandig gecertificeerd trouwambtenaar (BABS). Sinds 14-2-2020 ben ik ook trouwambtenaar bij de gemeente Vught waardoor ik nu in heel Nederland de wettelijke huwelijksvoltrekking mag verzorgen.

Compleet zelfvoorzienend in het geluid kom ik op locatie aan. Zo ben je altijd gegarandeerd van perfect geluid voor spraak als muziek. Deze service zit in het pakket. Zo zijn jullie en de videograaf altijd gegarandeerd voor perfect geluid zodat iedereen het kan horen zowel binnen als buiten.

Dus eigenlijk is de "Cakeboss" ook een "CakeBABS" en neemt hij jullie bruidstaart mee zodat je deze na de ceremonie meteen kunt aansnijden.

Wil je vooraf geheel vrijblijvend kennis maken met mij dan ben je van harte welkom. Hiervoor neem ik graag de tijd. Het beste kun je voor het plannen van een afspraak mij even bellen op telefoonnummer 06-28564218.

Kijk voor meer informatie op Trouwambtenaar - BABS - Cake 5 Exclusive Cakes.

Tot ziens,
Pim

Wil je hier meer over weten dan kun je mij altijd bellen. 06-28564218 of mailen.

Ik leg je dan graag vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn.