Wie ben ik

Mijn naam is Maudy van Leusden. Als jong meisje was ik al gefascineerd door alles wat met bruiloften te maken had. Mijn droom was om een professionele weddingplanner te worden. Ik heb mijn droom uit laten komen. Graag wil ik nu de dromen van bruidsparen uit laten komen.

Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd als directiesecretaresse/management assistente. Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als directiesecretaresse heb ik in 2013 de overstap gemaakt naar een marketing functie. Mijn werkervaring als directiesecretaresse en marketingspecialist komen in vele facetten van pas als professioneel weddingplanner. Ik heb hierdoor veel ervaring met het organiseren en plannen van evenementen. Tevens heb ik in 2016 de opleiding Weddingplanner met succes afgerond.

Geen droom of wens is onmogelijk

Ik zie het waarmaken van jullie dromen als een uitdaging en ik ga deze uitdaging graag aan. Ik ben enthousiast, betrokken, zit vol energie, heb leuke ideeën, ben goed in plannen en organiseren en ben uiteraard stressbestendig. Ik maak met veel plezier draaiboeken en regel alles naar wens, dromen en verwachtingen van het bruidspaar. Ik wil het bruidspaar een onvergetelijke dag bezorgen.

Ik kijk uit naar alle mooie momenten die ik mag gaan organiseren!

Tot ziens!

Maudy van Leusden


Maudy van Leusden - Ja ik wil weddingplannerFoto gemaakt door Jennifer Voets Fotografie